Verzend- en leveringsbeleid

1. Algemeen 1.1 Dit verzend- en leveringsbeleid is van toepassing op alle producten die worden aangeboden en besteld via GoedeFietsen.nl. 1.2 Door een bestelling te plaatsen bij GoedeFietsen.nl, stemt u in met de voorwaarden van dit verzend- en leveringsbeleid.

2. Verzendkosten 2.1 Verzendkosten worden apart berekend en toegevoegd aan de totaalprijs van uw bestelling. De hoogte van de verzendkosten is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de bestelling en de bestemming. 2.2 Bestellingen boven een bepaald bedrag kunnen in aanmerking komen voor gratis verzending. Dit wordt duidelijk aangegeven tijdens het afrekenproces.

3. Levertijden 3.1 GoedeFietsen.nl streeft ernaar om uw bestelling binnen de aangegeven levertijd te bezorgen. De standaard levertijd bedraagt 3-5 werkdagen voor leveringen binnen Nederland, tenzij anders aangegeven. 3.2 Levertijden kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van de producten en uw locatie. In uitzonderlijke gevallen kan de levertijd langer zijn. In dat geval stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte.

4. Leveringsmethoden 4.1 Bestellingen worden verzonden via gerenommeerde pakketbezorgdiensten. U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling is verzonden, inclusief een trackingnummer waarmee u de levering van uw bestelling kunt volgen. 4.2 Het is de verantwoordelijkheid van de klant om een correct en volledig afleveradres op te geven. GoedeFietsen.nl is niet verantwoordelijk voor zendingen die verloren gaan door een verkeerd opgegeven adres.

5. Leveringsgebied 5.1 GoedeFietsen.nl levert in Nederland en in geselecteerde andere landen. Voor leveringen buiten Nederland kunnen extra verzendkosten en langere levertijden van toepassing zijn. 5.2 Als uw locatie buiten ons standaard leveringsgebied valt, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden en eventuele extra kosten te bespreken.

6. Afhandeling van schade en ontbrekende producten 6.1 Bij ontvangst van uw bestelling dient u de producten te controleren op eventuele schade of ontbrekende onderdelen. 6.2 Als u schade aan een product of ontbrekende onderdelen constateert, dient u dit binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling te melden aan GoedeFietsen.nl via [E-mailadres] of [Telefoonnummer]. Vermeld hierbij uw bestelnummer en voeg indien mogelijk foto’s van de schade bij. 6.3 GoedeFietsen.nl zal in overleg met u een passende oplossing bieden, zoals vervanging van het beschadigde product of levering van ontbrekende onderdelen.

7. Niet-leverbare producten 7.1 In het geval dat een product niet leverbaar blijkt te zijn, zal GoedeFietsen.nl u hierover zo snel mogelijk informeren en een alternatieve oplossing bieden, zoals een vergelijkbaar product of een terugbetaling. 7.2 Als u kiest voor een terugbetaling, zal GoedeFietsen.nl het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

8. Wijzigingen en annuleringen 8.1 Wijzigingen aan uw bestelling kunnen alleen worden aangebracht als uw bestelling nog niet is verzonden. Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice om wijzigingen door te geven. 8.2 Annuleringen van bestellingen kunnen worden gedaan zolang de bestelling nog niet is verzonden. Neem contact op met onze klantenservice om uw annulering te bevestigen.

9. Contact Voor vragen of opmerkingen over dit verzend- en leveringsbeleid, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via de onderstaande contactgegevens:

GoedeFietsen.nl
Adres: [Adresgegevens]
Telefoon: [Telefoonnummer]
E-mail: [E-mailadres]